Как да изтриете, а не архивирате Gmail съобщения на iPhone

реклама

Скучихте ли само да виждате опция за архив в имейла на вашия iPhone? Не се притеснявайте, показваме ви как да изтриете вместо това

Когато добавите Gmail акаунт към вашия iPhone или iPad, ще забележите, че няма опция за изтриване, когато плъзнете отдясно наляво на съобщение, а само Архив. Тази опция премества съобщението в папка Архив, но всъщност не се отърва от него. Ето как да отстраните проблема iOS 8, въпреки че подобни стъпки работят и за iOS 7.



СТЪПКА 1 - ПРЕВЪРШЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ ДО ТРАШ

Не е необходимо да променяте настройки, ако не искате, тъй като можете просто да преместите нарушителното съобщение (и) направо в кошчето. Докоснете Редактиране и изберете имейлите, от които искате да се отървете, след което докоснете Премести в долната част на екрана, за да изведете списък с вашите имейл папки. Просто докоснете кошчето и избраният от вас имейл ще бъде изтрит.

СТЪПКА 2 - НАСТРОЙКА НА ПРОМЕНА ЗА ДОБАВЯНЕ НА ИЗТРИВАНЕ

Можете също така да принудите своя имейл акаунт да показва опцията Кошче. Отворете Настройки -> Поща, Контакти, календари и докоснете своя акаунт в Gmail. Докоснете Акаунт -> Разширени, за да изведете още опции. Докоснете „Изтрита пощенска кутия“ под заглавието Премести изхвърлените съобщения в; ще видите, че опцията по подразбиране е „Архивиране на пощенска кутия“. Докоснете Акаунт и след това Готово, за да потвърдите промените.





СТЪПКА 3 - ИЗТРЕБАЙТЕ ИМЕЙЛ ПО ПРЕХОД

Върнете се към акаунта за поща и прегледайте списъка с имейли. Прекарайте пръст отдясно наляво на съобщение и ще видите, че сега получавате опцията „Изтриване“. Можете или да докоснете това, или като пряк път, просто продължете да плъзнете наляво, за да активирате Изтриване. Ако отворите съобщение, можете да докоснете иконата на кошчето, за да изтриете имейл, който замества старата икона на архив.

СТЪПКА 4 - ИЗТРЕБАЙТЕ МНОГО НА ИМЕЙЛ

Ако искате да изтриете няколко съобщения, просто отидете на вашия индекс за електронна поща и докоснете Редактиране. Изберете съобщенията, от които искате да се отървете, и докоснете бутона Изтриване в долната част на екрана, който замени стария бутон Архив. Все още можете да използвате опцията Преместване, ако искате да архивирате вашите съобщения или да ги преместите в друга папка за електронна поща.



Езици
Spanish Bulgarian Greek Danish Italian Catalan Korean Latvian Lithuanian Deutsch Dutch Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Turkish French Hindi Croatian Czech Swedish Japanese